Blauwe bessentaart met peer

Deze open blauwe bessentaart met peer is super makkelijk te maken en MEGA LEKKER met zijn kruimelige bodem. Zonder geraffineerde suikers en zonder e-nummers. Lekker en puur natuur dus. Enjoy!

 

Blauwe bessentaart met peer

 

Ingrediënten

  • snuf zout
  • 150 gr amandelmeel
  • 150 gr havermeel
  • 100 gr kokosolie
  • 2 a 3 el water
  • 300 gr blauwe bessen
  • 3 peren
  • 2 eieren
  • 3 el honing
  • 4 el gesmolten kokosolie
  • Snuf kaneel
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Schil de peren en snijd doormidden in de lengte.
  3. Vet een quichevorm in met kokosolie en bestrooi met wat bloem.
  4. Doe de blauwe bessen in een kom en roer daardoor een geklutst ei.
  5. Kneed een deeg van het amandelmeel, havermeel, 1 ei, 3 el honing, 4 el gesmolten kokosolie, snuf zout en 2 a 3 el water. Is het deeg nog te droog? Voeg dan nog wat water toe.
  6. Bekleed de quichevorm met het deeg.
  7. Verdeel het blauwe bessenmengsel over de bodem van de taart en leg daar bovenop de peer helften.
  8. Strooi over de peer nog een beetje kaneel en bak de taart af in 35 minuten.

 

Comment 1

Write a comment

Gratis voedingsschema gratis dieetschema

Wil jij nu beginnen met gezond afvallen?

Dan heb ik iets heel waardevols voor je. Namelijk een gratis proefweek voedingsschema waarmee je tot wel 3 kilo per week kunt afvallen!

Vul je gegevens hieronder in en download het gratis proefweek voedingsschema!

Bedankt! Je ontvangt het voedingsschema in je inbox.