Gevulde portobello’s

Deze gevulde portobello’s met zijn ideaal als voorgerecht bij een lekker en gezond kerstdiner. Dit smakelijke voorgerecht is makkelijk en snel te maken. Ideaal natuurlijk, want je wilt met kerst het liefst niet de halve dag in de keuken staan, maar vooral genieten met je dierbaren. 

Gevulde portobello’s

Ingrediënten voor 4 Portobello’s:

  • 4 grote portobello’s
  • 4 flinke handen verse spinazie
  • 400 gram tomatenblokjes (1 blik)
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • zout & peper
  • 1 bol mozzarella
  • Parmezaanse kaas
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de knoflook fijn en fruit aan in wat (kokos)olie. Voeg dan de spinazie toe en wok eve tot deze wat is geslonken. Voeg dan de tomatenblokjes toe en maak op smaak met peper, zout en de Italiaanse kruiden.
  3. Vul de portobello’s met het spinazie-tomatenmengsel en leg er en plakje mozzarella bovenop.
  4. Bestrooi nog met wat Parmezaanse kaas en bak de portobello’s af in 15 minuten.

 

-p

Write a comment

Gratis voedingsschema gratis dieetschema

Wil jij nu beginnen met gezond afvallen?

Dan heb ik iets heel waardevols voor je. Namelijk een gratis proefweek voedingsschema waarmee je tot wel 3 kilo per week kunt afvallen!

Vul je gegevens hieronder in en download het gratis proefweek voedingsschema!

Bedankt! Je ontvangt het voedingsschema in je inbox.