Help! Ik lust geen groenten

Help! ik lust geen groenten

Bij ons in de praktijk komen wij regelmatig in aanraking met zogeheten moeilijke eters. Deze mensen vinden met name groenten niet lekker. Vaak hebben ze dit probleem al vanaf hun jeugd. Sommigen hebben de groenten die ze verafschuwde in hun jeugd later in hun volwassen leven nog wel eens geprobeerd, maar meestal zonder succes.

Slechte gezondheid 

Het eten van weinig groenten kan schadelijk zijn voor de gezondheid en veel invloed hebben op het gewicht. Men eet in plaats van groenten vaak zeer koolhydraatrijke producten zoals veel pasta en aardappels. Ook eten zij vaak meer (vet) vlees dan mensen die wel van groentes houden en krijgen hierdoor vaker lichamelijke klachten of zelfs ziektes zoals diabetes type 2.

In de praktijk

Als deze mensen met hun probleem bij ons in de praktijk komen zien wij dat vooral als een leuke uitdaging. De meeste moeilijke eters willen afvallen en sommigen juist aankomen in gewicht op een gezonde manier. Wij zijn gespecialiseerd in moeilijke eters. Wij maken dieetschema’s speciaal op maat naar ieder zijn smaak. Langzaam introduceren we in overleg wat nieuwe gerechten met groenten. En hoezeer het ook onmogelijk leek voor de moeilijke eters, altijd is het gelukt een gezonder voedingspatroon te creëren en een gezonder gewicht te bereiken!

Begrip en geduld

Natuurlijk is hier veel begrip en geduld voor nodig, maar dat hebben wij! Ons doel is dat jij lekker en gezond eet. Ben jij ook een moeilijke eter en wil je toch graag gezonder leven en eten. Wij kunnen je helpen! Meld je aan voor een intakegesprek via www.healthybyelisa.nl/contact

 

Write a comment

Gratis voedingsschema gratis dieetschema

Wil jij nu beginnen met gezond afvallen?

Dan heb ik iets heel waardevols voor je. Namelijk een gratis proefweek voedingsschema waarmee je tot wel 3 kilo per week kunt afvallen!

Vul je gegevens hieronder in en download het gratis proefweek voedingsschema!

Bedankt! Je ontvangt het voedingsschema in je inbox.