Healthy by Elisa

Als voedingscoach wil ik al mijn kennis en ervaring maar al te graag delen en anderen helpen met het creëren van een gezonde leefstijl. Benieuwd naar mijn persoonlijke aanpak? Neem gerust contact op voor meer informatie.
voor en na foto Elisa
Er zijn van die foto’s van jezelf waarvan je hoopt dat niemand ze ooit ziet. Voor mij is dat is de ‘voor’ foto van hierboven…. Toch wilde ik deze foto met je delen om te laten zien dat afvallen op een gezonde manier echt kan. Ik ben immers het bewijs!

 

Niet in topvorm

Voordat ik mij ging verdiepen in gezonde voeding at ik vaak zonder erbij na te denken of het wel echt gezond was. Ik at veel pasta en pizza, te weinig groente en fruit, dronk bijna geen water, maar wel minimaal 2 blikjes Redbull per dag en bewegen deed ik veel te weinig.

Ik had toen al een druk leven en ondanks dat ik erg van koken hield, had ik geen tijd om elke dag uren te staan koken. Ik kookte ook wel met groente, rijst, aardappelen, pasta en vlees. Ik dacht dat ik dan best wel gezond bezig was, maar de kilo’s bleven er maar aan komen. Ik voelde me vaak opgeblazen, moe en futloos. Ook sliep ik slecht en mijn huid was dof en op mijn gezicht had ik vaak rode vlekken. Kortom, ik was niet in topvorm.

 

Paskamer nachtmerrie

Op een dag ging ik naar een winkel om een nieuwe broek te kopen. De grootste maat van dit bekende modeconcern kreeg ik niet verder dan mijn knie. Ik baalde ontzettend. Ik voelde me lelijk, dik en stom. Ik vond dat het nu wel welletjes was geweest met mijn steeds dikker wordende lijf. Ik wilde écht afvallen. En blijvend!

Ik had wel eens (crash)diëten geprobeerd, maar die hield ik nooit lang vol. Soms viel ik wel kilo’s af, maar zodra ik mijn oude eetpatroon weer oppakte kwamen de kilo’s er dubbel zo hard weer aan. Tijdens deze diëten had ik voornamelijk veel trek. Er werden vaak hele voedingsgroepen geschrapt en ik leerde nog steeds niet wat nu echt gezonde voeding is. Er moest toch een manier zijn om lekker te kunnen blijven eten, geen hongergevoel te hebben en toch af te vallen? Ik had een missie en ging op onderzoek uit.

 

De oplossing

Ik ging mij verdiepen in gezonde voeding, daardoor ging ik gezonder eten, wandelen in het bos en de eerste kilo’s vlogen er af. Ik kreeg meer energie, ik sliep beter en ik kreeg heel veel complimentjes van de mensen om mij heen.

Dit stimuleerde mij om nog dieper in te gaan in de wereld van voeding, beweging en diëtiek. Ik volgde verschillende opleidingen waaronder een opleiding tot gewichtsconsulente en voedingsdeskundige, cursussen en workshops. Zo werd ik langzamerhand een expert op het gebied van wat gezonde voeding nu werkelijk inhoudt.

Eindelijk vond ik dé manier om lekker te blijven eten en toch af te vallen. Ik vertelde vrienden en kennissen om mij heen over hoe ik tot deze leefstijl ben gekomen. Zij waren zeer geïnteresseerd en enthousiast. Ik hielp hen met afvallen en gezonder leven. Maar ik wilde meer. Ik wilde iedereen helpen die net als ik een druk leven heeft, van lekker eten houdt en wil afvallen. Uit al deze ervaringen is Healthy by Elisa geboren. Nu help ik al jaren heel veel cliënten met afvallen en gezonder leven met succes!

 

It’s a lifestyle!

Ik werd zonder een echt dieet te volgen, maar door mijn leefstijl om te gooien, superslank. Ik drink nog steeds een wijntje, geniet van een heerlijk stuk taart en uit eten gaan is nog steeds culinair genieten. Ik voel mij nu beter dan ooit! Mijn huid straalt weer, mijn haar en nagels groeien nog harder, ik voel me fit, energiek en slaap supergoed. Daarbij heb ik nu maatje 36 en dat had ik nooit durven dromen. Zelfs de broeken bij die ooit zo gehate winkel passen mij in maatje 36 perfect.

Ik ben en blijf een grote eter, daar blijft iedereen van versteld staan. “Waar laat je het?” en “Hoe kan je zo veel eten en toch zo slank blijven?” vragen ze dan. Tja, dat is nu het Healthy by Elisa concept. Het is geen dieet, it’s a lifestyle!

 

Slank voor de rest van je leven

Door jou ook te leren hoe je lekker en toch gezond kunt eten en drinken zonder een streng dieet te volgen én zonder hongergevoel, kan ook jij blijvend afvallen. Ook jij kunt weer slank en topfit in het leven staan. Het is niet moeilijk en voor iedereen makkelijk vol te houden. Als je eenmaal weet hoe je gezondere keuzes kunt maken, waardoor je je fitter voelt en waardoor je gegarandeerd afvalt, hoef je nooit meer vage diëten te volgen, jezelf uit te hongeren of je dagelijks suf te zweten in de sportschool. Met de kennis van de Healthy by Elisa’s way of life houd je de rest van je leven een gezond en slank lijf.

Elisa Healthy by Elisa

Wil je een consult aanvragen of meer informatie?

Vul dan het onderstaand contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

[recaptcha]
Gratis voedingsschema gratis dieetschema

Wil jij nu beginnen met gezond afvallen?

Dan heb ik iets heel waardevols voor je. Namelijk een gratis proefweek voedingsschema waarmee je tot wel 3 kilo per week kunt afvallen!

Vul je gegevens hieronder in en download het gratis proefweek voedingsschema!

Bedankt! Je ontvangt het voedingsschema in je inbox.