Voedingsplan

Afvallen… Je wilt het zo graag, maar wat je ook probeert, op termijn vliegen de kilo’s er weer aan. Je bent druk, hebt geen tijd om uren in de keuken te staan. Je baalt van je te strak zittende kleding en verlangt naar een gezonder en slanker lijf.

Je wilt gewoon weer lekker in je vel zitten. Je geniet van lekker eten en wilt dat het liefst ook graag blijven doen.

Er is een manier om lekker te kunnen eten én af te vallen

Herken jij jezelf hierin?

 • Je voelt je onzeker over je gewicht en wilt graag afvallen
 • Je bent vaak moe en hebt gebrek aan energie
 • Je weet dat je gezonder zou kunnen eten, maar je weet niet goed waar te beginnen
 • Je baalt van je lijf als je in het pashokje staat om kleding te passen
 • Je begint in de ochtend vaak met het goede voornemen niet te gaan snoepen, maar eind van de middag of in de avond ga je toch voor de bijl, want je hebt trek
 • Als je flink hebt gesnackt voel je je daarna schuldig
 • Je wilt zo graag weer in die leuke kleding passen
 • Je vraagt jezelf af hoe al die slanke mensen zo slank blijven. Hoe doen zij dat?
 • Je zou zo graag zelfverzekerd in badkleding over het strand lopen

De keuze is aan jou!

Je kunt het op de lastige manier doen en zelfstandig uitdokteren hoe je gezond kunt afvallen met je drukke levensstijl. Maar je kunt het ook op de makkelijke manier doen en jouw persoonlijke adviesgesprek aanvragen. 

Dé oplossing om blijvend af te vallen

Toch is er een manier om lekker te kunnen eten én af te vallen. Zonder dat je jezelf daarvoor hoeft uit te hongeren. Als het afvallen niet lukt, of alleen lukt als je op een streng dieet gaat, ontbreekt het je waarschijnlijk aan kennis en inzicht over hoe je nu op een goede manier kunt afvallen. Herkenbaar? Weet dat er gewoon een oplossing is: als je maar weet hoe je op een goede en gezonde manier kunt afvallen.

Elke stap om gezond af te vallen op een manier die bij jou past leg ik je stap voor stap uit. Zo weet je precies hoe afvallen werkt, wat jij nodig hebt om dat slanke lijf te krijgen en te behouden. Zelf heb ik al deze stappen ook zelf doorlopen en ben ik binnen een paar maanden 17 kilo afgevallen. En op dit gewicht zit ik al jaren.

Waarom crashdiëten niet werken

Er zijn talloze diëten. Wie weet heb je er zelfs wel één of meerdere geprobeerd. En warempel de meeste diëten werken ook nog…….. op korte termijn althans.

Deze strenge crashdiëten zijn zeer ongezond en eentonig. Ze zijn vaak niet lekker, niet lang vol te houden en belangrijker nog een aanslag op je lijf, omdat er regelmatig hele voedingsgroepen worden geschrapt zoals koolhydraten of vetten.

Door voedingsgroepen te schrappen kan je zeer schadelijke tekorten oplopen en kom je als je met het dieet stopt meteen weer aan. Als je stopt met je crashdieet en je je oude eetgewoonten weer oppakt, weeg je na zeer korte tijd zelfs meer dan toen je begon. Het zogenaamde jojo-effect is dan gecreëerd waardoor je steeds weer denkt een streng dieet te moeten gaan volgen om af te vallen en op gewicht te blijven. Maar er is goed nieuws! Dit hoeft namelijk helemaal niet!

Gezond afvallen

Bij Healthy by Elisa krijg je geen streng dieet, maar een persoonlijk voedingsplan. Om te beginnen starten we met een intakegesprek. Hierin worden je wensen en doelen besproken en vertel ik je hoe ik deze met jou kan gaan verwezenlijken. Door middel van een vragenlijst over wie jij bent, hoe je leef- en eetpatroon er nu uitziet en een uitgebreide lichaamsanalyse kan ik het perfecte voedingsplan voor je maken. Bij de uitgebreide lichaamsanalyse word je gewogen en wordt o.a. je vetpercentage, buikvet, BMI, vochtpercentage, spiermassa gemeten. Tijdens de tussentijdse motivatieconsulten kunnen we je vooruitgang zien en meten. Ook krijg je advies, tips & tricks om je gezonde levensstijl makkelijk vol te houden.

Vullen of voeden?

Een gezond voedingspatroon houdt in dat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt om optimaal te kunnen functioneren. Omdat ieder mens uniek is, is een voedingsplan op maat hiervoor dé oplossing. Dit zorgt ervoor dat je voldoende calorieën en alle nodige vitaminen, mineralen, vetten, eiwitten, koolhydraten enzovoorts binnenkrijgt die bij jouw lichaam passen.

Als je bewuster gaat eten merk je het verschil tussen zoals ik dat noem: vullen of voeden. Als je ongezond eet ben je je lichaam aan het vullen. Ongezonde voeding brengt je niets goeds. Integendeel. In ongezonde voeding zitten niet de voedingstoffen die je lichaam nodig heeft om gezond te kunnen blijven en goed te kunnen functioneren. Sterker nog je wordt er dikker van en op den duur kan je er zelfs ziek van worden. Zoals het krijgen van diabetes of hart- en vaat ziekten.

Als je gezond gaat eten zoals: meer groenten, fruit, noten, vis door middel van lekkere, vers-gemaakte maaltijden. Dan ben je je lichaam aan het voeden. Je lijf krijgt gezonde voedingsstoffen binnen zoals: vitamine C, magnesium, eiwitten, gezonde vetten. Deze stoffen zijn nodig voor het gezond houden en goed functioneren van je hele lichaam. Je krijgt er energie van, je krijgt een mooiere huid, je wordt slanker, je bent minder prikkelbaar. Een gezond voedingspatroon kan juist ziekten voorkomen.

Kortom een gezond voedingspatroon houdt je fit, gezond en op gewicht.

Je kunt net als ik eenvoudig je streefgewicht behalen

Wil jij graag je streefgewicht bereiken en weer lekker en fit in je vel zitten, net zoals mij dat gelukt is? Meld je dan aan voor een gratis intakegesprek.

De voordelen van een persoonlijk voedingsplan

 • Het hele gezin en/of je gasten kunnen mee-eten
 • Maaltijden die jij lekker vindt
 • Geen hongergevoel
 • Een gezond en passend voedingspatroon verminderd of verhelpt allerlei kwaaltjes zoals: hoofdpijn, buikklachten, moeheid, huidklachten en slaapproblemen.
 • Een gezonde leefstijl helpt bij chronische ziekte en/of auto-immuunziekten.
 • Diabetes type 2 kan vaak worden verholpen door een gezond voedingspatroon.

In het intakegesprek wordt bepaald hoeveel tijd er nodig is om jouw ideale gewicht te bereiken.

 

In dit traject ontvang je:

✓  Wekelijks een volledig voedingsschema op maat incl. recepten. Afgestemd op jouw doelen en op wat jij lekker vindt

✓  Elke 2 weken een motivatieconsult om jouw vorderingen te bespreken + weegmoment

✓  Uitgebreide handleiding en tips om het afvallen zo makkelijk mogelijk te maken

Je wordt geholpen bij het creëren van een gezond eetpatroon. Door een gezond eetpatroon te creëren dat geheel bij jou lichaam past, krijg je alle voedingstoffen binnen waardoor je lichaam optimaal kan functioneren. Je krijgt voldoende calorieën binnen, waardoor je geen honger hebt, maar wel weer vol energie zit!

Ervaringen

“Ik voel me fitter en ben weer blij met mijn figuur. Ik zal nooit een Doutzen Kroes worden, maar dat hoeft op mijn 56ste ook niet meer. Leren wat gezond eten is en meer bewegen is het enige dat echt werkt. Healthy by Elisa heeft mij veel nieuwe inzichten en positieve energie gegeven.”

Tineke 

“Intussen ben ik 10 kilo afgevallen en voel me PERFECT. Minder last van mijn versleten knieën en geen vocht meer in armen en benen. Nu ik weet waar ik op moet letten, eet ik ook wel buiten de recepten van Elisa om. Je moet dan wel opletten dat je voldoende goede stoffen binnenkrijgt. Als ik op visite ben  weet ik me goed te handhaven. Ook bij vergaderingen en bijeenkomsten waar er veelvuldig lekkers en koekjes aangeboden worden. Ik heb er gewoon geen behoefte meer aan en dat is bevrijdend.”

Anniek 

“Inmiddels weeg ik 2 kilo minder dan mijn streefgewicht en ik ga door!
Na veel verschillende diëten, die weliswaar wel hielpen, maar tijdelijk, ben ik terecht gekomen bij Healthy by Elisa Ik ben nu 3 maanden bezig en val niet alleen maar af, maar ook geeft Elisa me handvatten om het eraf te houden.

Met 28 uur nachtdiensten per week in de gezondheidszorg is een goed eetpatroon altijd lastig te handhaven. Ondanks dat gaat het afvallen nu wel goed en hou ik het makkelijk vol. Ik ben heel blij dat ik eindelijk de manier van eten gevonden heb die bij me past.”

Henriëtte

Gratis voedingsschema gratis dieetschema

Wil jij nu beginnen met gezond afvallen?

Dan heb ik iets heel waardevols voor je. Namelijk een gratis proefweek voedingsschema waarmee je tot wel 3 kilo per week kunt afvallen!

Vul je gegevens hieronder in en download het gratis proefweek voedingsschema!

Bedankt! Je ontvangt het voedingsschema in je inbox.