Roerbak schotel met paksoi en kabeljauw

Ingrediënten  voor 2 personen

 

olie

600 g paksoi (2 struiken)

3 cm verse gember

1 teentje knoflook

1 rode ui

350 g kikkererwten (uitgelekt)

2 el sojasaus

250 g kabeljauw filet

½ limoen

 

 

Schil en rasp het stukje gember, snijd de ui in halve ringen en de knoflook fijn.

Snijd de paksoi in repen van 1 cm.

Bak de gember, knoflook en ui aan in wat olie.

Voeg dan de paksoi toe en roerbak ongeveer 4 minuutjes mee.

Voeg dan de kikkererwten en de sojasaus toe en warm even mee.

Bak ondertussen de kabeljauw in wat olie mooi gaar.

Maak de groenten evt. nog wat op smaak met peper en zout en verdeel over de borden. Leg daar bovenop de kabeljauwfilets en garneer met wat schijfjes limoen.

 

Enjoy!

 

Meer gezonde recepten en informatie over gezond afvallen vind je hier. 

Write a comment

Gratis voedingsschema gratis dieetschema

Wil jij nu beginnen met gezond afvallen?

Dan heb ik iets heel waardevols voor je. Namelijk een gratis proefweek voedingsschema waarmee je tot wel 3 kilo per week kunt afvallen!

Vul je gegevens hieronder in en download het gratis proefweek voedingsschema!

Bedankt! Je ontvangt het voedingsschema in je inbox.