WELKOM BIJ HET SLANK & FIT PROGRAMMA

Het beste programma om snel en gezond af te vallen en binnen no-time weer strak in je vel te zitten.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor vinkjeBaal je van je overgewicht?

 

Afbeeldingsresultaat voor vinkjeWil je graag afvallen, maar lukt het je niet alleen?

 

Afbeeldingsresultaat voor vinkjeWil je snel afvallen en fitter worden?

 

Afbeeldingsresultaat voor vinkjeWil je strakkere benen, billen en armen?

 

Afbeeldingsresultaat voor vinkjeWil je een plattere buik?

 

 

Dan hebben wij de oplossing voor je!

Wij bieden jou een superleuk 12 weken programma aan.

Binnen deze 12 weken val je gegarandeerd tot 3 kilo per week af en krijg je weer een strakker en fitter lijf vol energie.

 

SLANK & FIT

Het Slank & Fit programma:

 

 

– Intakegesprek van 1 uur bij voedingscoach Elisa 

 

– 12 weken elke week een persoonlijk voedingsschema

 

– 12 weken heerlijke en makkelijke recepten

 

– 3 persoonlijke voedingsadvies- en motivatieconsulten 

 

– 12 weken 24/7 online Slank & Fit begeleiding  

 

– 12 individuele personal trainingslessen van personal trainer Niels

 

OVER HET PROGRAMMA

Het intakegesprek

Om te beginnen starten we met een intakegesprek. Hierin worden je wensen en doelen besproken die we gaan verwezenlijken. Door middel van een vragenlijst over wie jij bent, hoe je leef- en eetpatroon er nu uitziet en een uitgebreide lichaamsanalyse kan ik het perfecte voedingsplan voor je maken. Bij de uitgebreide lichaamsanalyse word je gewogen en wordt o.a. je vetpercentage, buikvet, BMI, vochtpercentage, spiermassa gemeten.

 

Jouw persoonlijke voedingsplan

Je krijgt elke week een voedingsplan met overzichtelijke weekschema’s en makkelijke recepten. Door zo een gezond eetpatroon te creëren dat geheel bij jou lichaam past, krijg je alle voedingstoffen binnen waardoor je lichaam optimaal kan functioneren. Je krijgt voldoende calorieën binnen, waardoor je geen honger hebt, maar wel snel en gezond gewicht verliest.

 

De consulten

Tijdens de tussentijdse consulten kunnen we je vooruitgang zien en meten. Ook krijg je advies, tips & tricks om je gezonde levensstijl nog makkelijker vol te houden. Ook kan je al je vragen stellen die jij hebt over afvallen en gezond eten.

 

24/7 Online begeleiding

Wij staan 24/7 voor je klaar. Heb je naast het persoonlijke contact nog vragen over jouw Slank & Fit traject? Neem dan gerust contact met ons op en wij beantwoorden je vraag binnen een halve dag.

 

Personal training

Je krijgt tijdens jouw Slank & Fit traject elke week een training op maat van personal trainer Niels. Of je nu een beginner bent, al lang niet meer gesport hebt of een ervaren sporter bent maakt niets uit. Elke training wordt speciaal op maat voor jouw lijf gemaakt. Dus wil je meer conditie? Of juist een strakkere buik, strakkere benen of billen? Alles is mogelijk!

 

OVER ONS

Hoi, ik ben Niels. Ik ben al sinds mijn jeugd een intensieve sporter. Ik doe zelf aan fitness, kickboksen, Jiu-jitsu en yoga. Wat ik zelf een hele mooie combinatie vind. Ik help je een fittere versie van jezelf te worden. Een strakker lichaam is op elk niveau te bereiken voor iedereen. De combinatie van perfect afgestemde voeding en persoonlijke begeleiding bij het sporten maakt dit Slank & Fit programma uniek in zijn soort. Ik ben daarom ook zeer blij dat ik aan dit programma kan meewerken. Mijn trainingen zijn gemaakt om het beste uit jezelf te halen en jouw doelen te bereiken. Na de training voel je je weer helemaal opgeladen en sterker.

Ik ben Elisa en ik ben voedingscoach. Sinds ik eind 2015 Healthy by Elisa heb opgericht heb ik heel veel mensen geholpen met het succesvol behalen van hun streefgewicht en het behouden daarvan. Een voedingsplan op maat maken is de kracht van mijn afslankmethode. Geen vage diëten, geen maaltijdvervangers, maar gewoon gezond en lekker eten. Een voedingsplan speciaal op maat is het enige dat werkt als je wilt afvallen en op gewicht wilt blijven, want niet één lijf is precies hetzelfde. De combinatie van een passend voedingspatroon en personal training maakt dit programma persoonlijk en gegarandeerd effectief.

 

DIT IS WAT JE GAAT BEREIKEN

Als je gaat starten met het Slank & Fit programma kan je direct aan de slag. Je kunt nu eindelijk beginnen met het waarmaken van al die dingen waar je misschien altijd al tegenaan hebt zitten hikken. Je krijgt de beste begeleiding waardoor je de beste resultaten gaat boeken:

 

Afbeeldingsresultaat voor vinkjeAfvallen tot wel 3 kilo per week

 

Afbeeldingsresultaat voor vinkjePersoonlijk eetschema met lekkere recepten

 

Afbeeldingsresultaat voor vinkjeGeen hongergevoel

 

Afbeeldingsresultaat voor vinkjeGeen verlangen meer naar snacks

 

Afbeeldingsresultaat voor vinkjeEen betere conditie

 

Afbeeldingsresultaat voor vinkjeKrijg meer energie

 

Afbeeldingsresultaat voor vinkjeStrakke billen, benen en armen

 

Afbeeldingsresultaat voor vinkjeEen plattere buik

 

MELD JE AAN

MELD JE JE AAN VOOR 31 OKTOBER? DAN ONTVANG JE MAAR LIEFST 20% KORTING!

 

Heb je een vraag of wil je je aanmelden? Vul dan het onderstaand contactformulier in en wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

[recaptcha]

 

ERVARINGEN

Ramona review healthy by elisa. 2

Ramona –  ‘Als fotomodel is het hebben van een gezond en strak lichaam belangrijk. Ik wilde 3 kilo afvallen en weer gaan sporten. Dankzij het voedingsschema van Elisa ben ik binnen 3 weken al 2,5 kilo kwijt. Haar recepten zijn heerlijk, het voelt als normaal eten en dan ook nog echt lekker én gezond! Personal Trainer Niels vind ik ook super, het is belangrijk dat iemand het trainen rustig met me opbouwt en daar luistert hij echt naar. We bouwen het nu wekelijks op en ik ga elke week vooruit.’

Healthy by Elisa Ervaringen Jasper

Jasper –  ‘Mijn doel was 7 kilo afvallen en na een jaar niets gedaan te hebben kwa sport weer fit worden. Ik ben inmiddels al bijna 5 kilo kwijt en voel me fantastisch. Niels is een enthousiaste personal trainer met een goede dosis humor.’

Roos –  ‘Na mijn zwangerschap kreeg ik niet al mijn aangekomen kilo’s eraf. Met name op mijn buik zat nog wat babyvet dat ik er graag af wilde hebben. Ik ben inmiddels de overtollige kilo’s kwijt en begin mijn oude vertrouwde strakke buik weer te zien. Een heerlijk gevoel!’ 

Cliënten ervaringen Sven

Sven –  ‘Ondanks mijn drukke baan als ondernemer toch besloten aan het programma mee te doen. Geen seconde spijt van gehad. Ik voel me absoluut fitter én ik ben slanker. Een aanrader, ook als je weinig tijd hebt zoals ik.’

Ervaringen slank en fit programma Lea

Lea –  ‘Ik vond het heel spannend om te gaan beginnen met sporten, maar wat vind ik het leuk met Niels. De recepten zijn heerlijk. Ik ben inmiddels in bijna 4 weken al 7,6 kilo afgevallen en mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen. Ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om aan dit programma mee te doen.’ 

Healthy by Elisa ervaringen Marijke

Marijke –  ‘Ik ben zeer tevreden over Healthy by Elisa. 100% Resultaat garantie wordt je beloofd en dat krijg je ook. Eveneens ben ik zeer te spreken over de recepten en de sublieme uitvoering van de personal training.’

Gratis voedingsschema gratis dieetschema

Wil jij nu beginnen met gezond afvallen?

Dan heb ik iets heel waardevols voor je. Namelijk een gratis proefweek voedingsschema waarmee je tot wel 3 kilo per week kunt afvallen!

Vul je gegevens hieronder in en download het gratis proefweek voedingsschema!

Bedankt! Je ontvangt het voedingsschema in je inbox.