SUPERMARKT SAFARI

We zien door de bomen het bos niet meer als het gaat om het maken van gezonde keuzes in de supermarkt. We worden verleid door teksten als ‘ambachtelijk’ en ‘authentiek’, valse gezondheidsclaims zoals ‘natuurlijke’ producten die helemaal niet zo natuurlijk blijken te zijn aangezien er een hele lijst aan E-nummers op het etiket staat. Maar wat is nu wel echt gezond?

Veel mensen hebben de volgende vragen tijdens het boodschappen doen:

Wat is nu beter om in te bakken? Kokosolie, boter of olijfolie?
Wat is gezonder? Meergranenbrood of volkorenbrood?
Wat moet ik kiezen? Welke vinkje/keurmerk/claim moet ik geloven?
Wat is nu gezonder? Margarine of roomboter?
Zijn light producten nu echt zo slecht? Of valt het wel mee?
Wat is nu beter? Volle of magere zuivelproducten?

supermarkt safari
supermarkt safari

Tijdens de supermarkt safari neem ik je mee naar een supermarkt om je te laten zien welke producten nu wel gezond zijn en waarom.

Raak jij weleens in de war door het grote aanbod in de schappen met zogenaamde ‘gezonde’ producten? Zoals light producten, vruchtensappen zonder echte vruchten en ‘echt’ speltbrood met maar weinig spelt? Weet je niet wat je nu het beste kunt kopen in de supermarkt? Mis je variatie?

 

Ik maak je wegwijs in de schappen

Ga dan met mij mee op supermarkt safari! In een uur gaan we samen de supermarkt verkennen en gaan we voor slimme keuzes door middel kennisvergroting van producten in de supermarkt. Er zijn natuurlijk zat producten die wel vol voedingstoffen zitten te vinden in de supermarkt. Maar dan moet je wel weten welke dat zijn. Door middel van voorbeelden ga ik je informeren. Tijdens onze supermarkt safari kan je al je vragen aan me stellen.

 

Slim boodschappen doen

Een rondleiding door de supermarkt is voor iedereen een aanrader die geïnteresseerd is in gezonde voeding. Je leert slimme keuzes te maken, kritisch te zijn en zal zien dat je niet per se meer geld hoeft uit te geven voor een megagezonde boodschappenkar.

Persoonlijke rondleiding door de supermarkt

Tijdens de safari neem ik je mee door de winkel en laat ik verschillende producten zien; nieuwe producten, light producten, optimale en minder optimale producten, alles komt aan bod. Gedurende de safari kan je me alles vragen.

”Tips, waardevolle informatie, etiketten leren lezen, warenkennis en een leuke middag. Zo zag je jouw supermarkt nog nooit’’

Een supermarkt safari bedraagt €75,00

Gratis voedingsschema gratis dieetschema

Wil jij nu beginnen met gezond afvallen?

Dan heb ik iets heel waardevols voor je. Namelijk een gratis proefweek voedingsschema waarmee je tot wel 3 kilo per week kunt afvallen!

Vul je gegevens hieronder in en download het gratis proefweek voedingsschema!

Bedankt! Je ontvangt het voedingsschema in je inbox.