VIP programma

Je hebt een druk leven. Je houdt van heerlijk eten en ‘het leven’. Je voelt dat er een keerzijde aan zit. Je bent ontevreden over je gewicht, je buikomvang, je vindt jezelf te dik…Of je manier van leven staat je niet meer aan.

Je vindt dat dit eigenlijk niet zo door kan gaan. Je hebt mogelijk eerder al diëten gedaan, maar je bent weer teruggevallen in je oude gewoonten. Je hebt gejojood. Je hebt calorieën geteld. Tevergeefs. Je baalt van jezelf. Je begint met het voornemen te gaan lijnen. Je begint goed, maar binnen de kortste keren is de verleiding van ongezond eten te groot. Je pakt toch die zak chips of toch die koekjes. Daarna voel je je daar weer rot over.

Ik weet zeker dat jij binnen no time je streefgewicht kunt behalen!

Wat als jij je doelen nu wel zou kunnen behalen?

Stel je eens voor dat je het gewicht zou kunnen bereiken dat jij graag wilt. Zonder streng dieet. Dat je tijdens het afvallen geen honger hebt. Dat je lekker kunt blijven eten en niet steeds hoeft te vechten tegen je snaai-behoeften. Hoe zou je je dan voelen? Je krijgt meer energie. Voelt je fitter. Je zit lekkerder in je vel. Je bent blij met je lijf. Je kleding zit en staat mooier. Je voelt je blijer. Hoe zou dat jouw leven kunnen veranderen?

De keuze is aan jou!

Je kunt het op de lastige manier doen en zelfstandig uitdokteren hoe je gezond kunt afvallen met je drukke levensstijl. Maar je kunt het ook op de makkelijke manier doen en jouw persoonlijke adviesgesprek aanvragen. 

De doorbraak

Iets moet de doorbraak geven en belangrijker nog: je wilt het zelf kunnen!
En volhouden.

Met als resultaat dat jij weer kunt zijn wie je wilt zijn. Gewoon lekker in je vel komen te zitten. Met resultaatgarantie. Sterker nog: ik beloof je dat je díe hoeveelheid af gaat vallen, die van te voren is afgesproken. Op één voorwaarde: dat je het programma ook écht trouw volgt. En geloof me, trek zal je niet hebben. Alles wordt je aangereikt, en jij moet het doen. Met mijn hulp. Dan heb je de kennis om dat de rest van je leven vol te houden. En dat smaakt toch lekker! Het is bovendien nog heel makkelijk zelf te bereiden ook!

Zo gaan we te werk

Aan de hand van een uitgebreide intake wordt onderzocht welke voedingsstoffen jouw lijf nodig heeft, wat je levensstijl is en hoe het met je gezondheid gesteld is. Ik maak voedingsschema’s op maat met als uitgangspunt: het is eten wat jij lekker vindt smaken én het bevat die voedingsstoffen die jíj nodig hebt. Kortom: je krijgt allerlei handvatten om je doelen te halen. Deze doelen stemmen we af tijdens het intakegesprek.

Elke week stuur ik je een persoonlijk voedingsschema op maat inclusief recepten. De recepten zijn smaakvol en niet te ingewikkeld. Je hoeft geen uren in de keuken te staan om lekker te eten.

Elke week nodig ik je uit voor motivatieconsult. Tijdens deze consulten bekijken we jouw vorderingen. Twee keer per maand ontvang je van mij tijdens de motivatieconsulten 1 op 1 VIP trainingen.

Tijdens deze VIP trainingen van ongeveer één uur geef ik je alle informatie over afvallen en gezondheidstips die op jou van toepassing zijn. Ik deel graag mijn kennis met jou om je te laten zien hoe mijn manier van succesvol afvallen ook voor jou werkt. Na dit traject heb jij alle kennis en kunde om voor altijd jou streefgewicht te behouden.

VIP service

Heb je geen tijd om wekelijks naar de praktijk in Zeist te komen? In overleg kunnen de consulten ook bij je thuis of op je werkplek plaatsvinden.

VIP Programma Afvallen Zeist

Wat je o.a. leert tijdens de 1 op 1 trainingen:

  • Welke voeding nu echt gezond is voor jou en waarom
  • Hoe je zelf een gezond voedingsschema kunt maken
  • Hoe afvallen nu precies werkt en hoe je deze kennis op jezelf kunt toepassen
  • Hoe je je drang naar snacken onder controle kunt krijgen
  • Inzicht in je valkuilen en hoe je emotie-eten de baas kunt worden
  • Informatie over belangrijke supplementen
  • Kennis om de rest van je leven op gewicht te blijven

Verander vandaag nog je huidige (ongezonde) levensstijl

Wat levert het VIP programma je op?

Het VIP programma is het meest effectieve en persoonlijke afslankprogramma van Nederland. Het VIP programma haalt het optimale uit je gezondheid, waardoor je weer fit wordt en lekker in je vel zit. Je voelt je beter, je bent minder vaak ziek, je hebt meer energie, je krijgt er een betere huid en haar van. Ook voel je je vrolijker en zelfverzekerder. En je kan die broek of dat ene jurkje weer aan, want die stond je vroeger zo goed. Zowel ik als voedingscoach, als bekenden van mijn cliënten zien de cliënt ‘mooier worden’; ze stralen meer. Na dit programma heb je jouw streefgewicht bereikt en heb je de kennis om jouw lijf slank en optimaal gezond te houden.

Het voordeel van een op maat gemaakt voedingsplan is dat het op jouw lichaam en doelen wordt gemaakt. Van ontbijt, tussendoortjes tot lunch en diner. Hierin zitten alle voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft.

✓  Volledige weekschema’s op maat
✓  Afgestemd op jouw lichaam
✓  Afgestemd op wat jij lekker vindt
✓  Afgestemd op jouw dagelijks leven
✓  Het hele gezin of gasten kunnen gewoon mee-eten
✓  Kennis om de rest van je leven gezond en slank te blijven

afslanken Zeist Healthy by Elisa VIPs

Ook jij kunt jouw streefgewicht behalen

Als je een doorbraak wilt forceren in jouw huidige levensstijl, meld je dan aan voor een gratis intakegesprek. In een eerste gesprek wordt bepaald of en hoe we gaan samenwerken. Is jouw doel: fitter, gezonder en slanker zijn? Meld je dan aan.

LET OP! DIT PROGRAMMA IS NIET VOOR IEDEREEN

Ik werk met maximaal 20 VIP programma personen per jaar. Ik wil hier heel helder over zijn. Je hebt vast wel eens gehoord: als je doet je wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Alleen mensen die echt gemotiveerd zijn en die ondanks gevoelens van onzekerheid bereid zijn om het anders te gaan doen, zullen maximaal profiteren van snel en gezond afvallen. Ik doe er alles aan om je hierin zo goed mogelijk te begeleiden.

En ik ben pas tevreden als jij mooie resultaten gaat behalen. Dat is mijn drive. Mijn vraag aan jou is dan ook: neem jij je lijf en je gezondheid serieus? Neem jij de verantwoordelijkheid om wat je straks krijgt aangereikt ook daadwerkelijk toe te passen? Dan ben je van harte welkom om mee te doen. Dan weet ik zeker dat jij binnen no time jouw streefgewicht hebt behaald. 

Ervaringen

“De maaltijden die Elisa voor scheef waren erg  lekker. Een flink aantal van deze gerechten eten we als gezin nu nog steeds.

Ik heb veel geleerd over wat een gezond voedingspatroon is. Met die kennis kan ik zelf verder en daar heb ik de rest van mij leven wat aan.”

Quirien

“Als zakenman reis ik veel en eet vaak buiten de deur. Bij 135 kilo was de maat vol. Ik was buiten adem na het oplopen van de trap en zat niet meer comfortabel in mijn vel.

Het afvallen bij Elisa ging mij gemakkelijker af dan gedacht en ik zit nu op een respectabel gewicht van 92 kilo.”

L. Keizer

“14 Jaar was ik aan het jojo-en met m’n gewicht. Ik heb tientallen diëten geprobeerd, maar viel altijd terug in mijn oude eetpatroon. Tot ik Elisa ontmoette.

Zij leerde me op een leuke en uitdagende manier een nieuwe leefstijl te creëren. Ik leerde welke voeding bij mijn lichaam past en ook waarom bepaalde voeding beter is.”

Jeanette

Gratis voedingsschema gratis dieetschema

Wil jij nu beginnen met gezond afvallen?

Dan heb ik iets heel waardevols voor je. Namelijk een gratis proefweek voedingsschema waarmee je tot wel 3 kilo per week kunt afvallen!

Vul je gegevens hieronder in en download het gratis proefweek voedingsschema!

Bedankt! Je ontvangt het voedingsschema in je inbox.