Visragout pannetje

Visragout pannetje

Zin in een lekker gerecht met vis? Dan zit je helemaal goed met dit superlekkere visragout pannetje! Kabeljauw in een heerlijke, romige kerriesaus.

 

Ingrediënten Visragout pannetje

4 personen

Rijst of voor 4 pers

2 preien

150 g winterwortel

225 g diepvries tuinerwten

2 laurierblaadjes

1 el bloem

300 ml melk

400 g kabeljauw (duurzaam gevangen)

1 el kerriepoeder

1 knoflookteentje

Zout & peper

 

 

Hoe maak je het?

Kook rijst voor 4 personen. Snijd de prei in ringen en de wortelen in dunne plakken.

Verwarm wat olie of een klontje boter in de pan en bak daarin de prei, wortel, laurier en een eetlepel kerrie aan. Pers dan een knoflookteentje uit en voeg toe. Bak een paar minuutjes.

Roer er dan een eetlepel bloem door en giet al roerend de melk erbij. Maak op smaak met peper en zout en laat even een paar minuutjes pruttelen.

Snijd de vis in grove stukken en voeg deze toe samen met de tuinerwten. Laat nog een paar minuutjes pruttelen tot de vis gaar is.

Schep de rijst en visragout op de borden en enjoy!

Tip: Wil je liever minder calorieën en koolhydraten? Serveer de visragout dan met bloemkoolrijst. (Bloemkool in roosjes snijden, malen tot een grove ‘korrel’ in de keukenmachine en kort opwarmen in een pan. Supersnel en easy!)

Write a comment

Gratis voedingsschema gratis dieetschema

Wil jij nu beginnen met gezond afvallen?

Dan heb ik iets heel waardevols voor je. Namelijk een gratis proefweek voedingsschema waarmee je tot wel 3 kilo per week kunt afvallen!

Vul je gegevens hieronder in en download het gratis proefweek voedingsschema!

Bedankt! Je ontvangt het voedingsschema in je inbox.